"اَلَلَّهُمَّ صَلِّ صَلاَةً كاَمِلَةً ، وَسَلِّمْ سَلاَماً تاَماً عَلَى سَيِّدِناَ مُحَمَّدٍ الَذِيْ تَنْحَلُّ بِهِ العُقَدُ ، وَتَنْفَرِجُ بِِهِ الكُرَابُ ، وَتُقْضَى بِهِ الحَوَائِجُ ، وَتُنَالُ بِهِ الرَغَائِبُ وَحُسْنُ الخَوَاتِيْمِ ، وَيُسْتَسْقَىْ الغَمَامُ بِوَجْهِهِ الكَرِيْمِ ، وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ فِى كُلِّ لَمْحَةٍ وَنَفَّسٍ بِعَدَدِ كُلِّ مَعْلُومٍ لَكَ" ...PenaKu Merah KertasKu Putih Dan Aku Akan Terus Menulis... "بسم الله الرحمن الرحيم "
Agen
REBUT 5 SEBELUM 5
Secotet Kalam
إِقْـرَاء خـَيْرُ مَا تَجِدْ ، أُكْتـُبْ خَـيْرُ مَا تَقْرَاء ، إِحْفَـظْ خَـيْرُ مَا تَكْتُبْ
\\\ ___( ", )___ ///
Orang Berfikiran TINGGI Gemar Bicara tentang ILMU
Orang Berfikiran SEDERHANA Gemar Bicara tentang PERISTIWA
Orang Berfikiran RENDAH Gemar Bicara tentang ORANG LAIN
Orang Berfikiran CETEK Gemar Bicara tentang DIRI SENDIRI
\\\ ___( ," )___ ///
Sayyidina Ali Karramallahu Wajhah


Apabila kamu merasa letih kerana berbuat kebaikan, maka sesungguhnya keletihan itu akan hilang dan kebaikan yang dilakukan akan terus kekal.. Dan sekiranya kamu berseronok dengan dosa maka sesungguhnya keseronokan itu akan hilang dan dosa yang dilakukan akan terus kekal.."

Egypt
MyMalaysia
Meninggalkan Solat Meruntuhkan Agama

Chit Chat


Shoutbox

Free Hit Counters


Jangan Lupa Mengingati Allah

Akhbar Online

Konspirasi Terbesar Dunia
Nov 12, 2010


AsSalamualaikum wa Rahmatullah,

AlHamdulillah was solatu wa salamu 'ala Rasulillah S.A.W.


Mungkin ramai yang telah mengetahui dengan apa yang saya maksudkan iaitu "Konspirasi Terbesar Dunia". Sudah pastilah berkenaan Agenda Musuh Islam dalam menyesatkan umat Akhir Zaman dan seterusnya kepada menjemput ad-dajjal laknatullah.


Ini amat bertepatan dengan Firman Allah S.W.T di dalam Al-Quran :


"Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: "Sesungguhnya petunjuk Allah Itulah petunjuk (yang benar)". dan Sesungguhnya jika kamu mengikuti kemahuan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, Maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu."
(al-Baqarah : 120)

Baru-baru ini, dalam program "Citra Keluarga" anjuran IKBN, sy telah dipertemukan oleh Allah S.W.T dengan seorang kenalan dari Jabatan Hal Ehwal Pelajar, IKBN Seri Iskandar.Dipendekkan cerita, dia memberikan sy beberapa siri dokumentari yang bertajuk "THE ARRIVALS". Yang mana dalam dokumentari ini sedikit sebanyak mendedahkan rancangan-rancangan jahat musuh-musuh Islam yang diketuai oleh Freemasons dalam menjadi tentera-tentera Iblis demi menyambut kedatangan ad-Dajjal Laknatullah. Yang mana ianya juga akan menyebabkan kemunculan Imam al-Mahdi dan penurunan Nabi I.S.A.

Sebenarnya agenda menyambut kedatangan ad-Dajjal ini telah beribu tahun dimainkan, yang mana ianya bermula dari Permulaan Setiap Tamadun. Dengan kata lain membentangkan carpet merah untuk laluan si mata satu Dajjal Laknatullah ini. Atau dengan kata lain membuka carpet hitam putih.

Seandainya kita seorang yang peka dgn apa yang berlaku dipersekitaran kita, sudah pasti kita akan mendapati jutaan simbol @ tanda-tanda untuk mengenalpasti bahawa negara Malaysia juga telah dijajah oleh Freemason. Dan berkemungkinan Freemason tidak akan berdiam diri dengan apa yang sy dedahkan ini..

Pemikiran dan gaya hidup masyarakat malaysia terutamanya di Kota Metropolitan dan Bandar-bandar besar telah dipengaruhi oleh Puak ini.. Terbuki dengan wujudnya, :

1. Artis-artis yang memperagakan produk-produk mereka ketika membuat persembahan,

2. Simbol yang diagong-agongkan oleh anak muda iaitu "Rock" Tangan digenggam jari kelingking, telunjuk dan jari ibu dibuka. Hakikatnya ini adalah simbol golongan yang menyembah syaitan "luthifer".


3. Bangunan berbentuk pyramid di Sunway Pyramid, KL. Yang mana ia juga merupakan asas penyembahan syaitan seperti apa yang berlaku di Mesir Purba.

4. Menara Kembar Petronas, yang berbentuk menara sihir puak ini, malah terdapat begitu banyak simbol2 mereka secara tersirat,

5. Tugu @ Tiang besar tirus (Obelisk) yang terdapat di Putrajaya. Yang ianya wujud di "Jamratul 'Aqabah, Makkah" sebagai tempat untuk melontar batu kepada syaitan. sebaliknya "Obelisk" yang wujud di Putrajaya dan negara2 lain adalah tempat tumpuan manusia untuk berhibur @ beristirehat @ untuk dibangga-banggakan.


6. Mata Agong pada duit RM 1 bertepatan dengan bentuk 3segi dalam gambar wau, yang kedudukan ditengah segi 3 itu. Ianya sungguh halus.
Sudah
tentu para sahabat pernah melihat Dolar U.S, maka inilah keadaannya.Persoalannya, Adakah kebanyakkan perkara-perkara tersebut ini berlaku secara kebetulan??
@
Dengan kata lainnya "Tidak Sengaja".


Fikir-Fikirkan..

Lihatlah betapa liciknya Musuh-musuh Islam ini. Sehingga kehadiran mereka tidak disedari. Sedarilah saat Matahari terbit dari barat hampir tiba.. Si Mata Satu hanya menunggu masa..

Apakah peranan kita??

Firman Allah 'Azza wa Jalla :

Maksudnya :
"Dan Sesungguhnya kami jadikan untuk (isi neraka Jahannam) kebanyakan dari jin dan manusia, mereka mempunyai hati, tetapi tidak dipergunakannya untuk memahami (ayat-ayat Allah) dan mereka mempunyai mata (tetapi) tidak dipergunakannya untuk melihat (tanda-tanda kekuasaan Allah), dan mereka mempunyai telinga (tetapi) tidak dipergunakannya untuk mendengar (ayat-ayat Allah). mereka itu seperti binatang ternak, bahkan mereka lebih sesat lagi. mereka Itulah orang-orang yang lalai."
(al-A'raaf : 179)

Wallahu 'alam..

Labels:

posted by faQirilallah @ 11/12/2010 12:03:00 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Powered by
ade cerita ttg aku

A.K.A : M.S.Hidayatullah Al-Azhari
Location : Malaya
Pekerjaan : Khadim Masjid Al-Hidayah & Faidu Rahmah
Toriq : Asy-Syaazuliyyah
Status : Ummu Haura' Muhammad
Mood: Penuh rasa ta'zhim ku persembahkan ketika Allah S.W.T Mentajallikan KeindahanNya


Segala Puji BagiMU Ya ALLAH, Yang Pertama.. Tanpa Ada Yang Mengawali, Yang Terakhir.. Tanpa Ada Yang Mengakhiri, Yang Tak Terlihat.. Oleh Pandangan Orang Yang Memandang, Yang Tak Tergambarkan.. Oleh Bayangan Orangg Yang Membayangkan, KAU Ciptakan Makhluk.. Dengan KekuasaanMU, KAU Ciptakan Segala Sesuatu.. Dengan KehendakMU, Segala Puji Ya ALLAH, Yang Memberi Kami Kemampuan.. Untuk Mensyukuri NikmatMu, Yang Membuka Bagi Kami.. Pintu-Pintu Ilmu KeilahianMu, Segala Puji Ya ALLAH, Dengan Segenap Pujian Yang Dikumandangkan.. Para Malaikat.. Dan Sekalian Makhluk Yang Dimuliakan, Segala Puji BagiMU, Atas Nikmat Yang KAU Berikan.. Kepada Kami.. Hamba-HambaMU.. Yang Telah Mendahului.. Mahupun Yang Akan Datang Kemudian, Pujian Kami Aturkan kepada MU.. Sebagai Penghubung Untuk MentaatiMU.. Dan Meminta Ampunan, Sebagai Penyebab Memperoleh Redho.. Pengantar Jalan..Menuju Syurga Segala Puji BagiMU Ya ALLAH, KAU Ciptakan Kami Sebagai Hamba, Dan Sebagai Umat Nabi Muhammad.. KekasihMU. ______________ __________________ _____________________

Previous Post
Archives

HotLink's
Semasa
Club's
Rakyat A.K.A Kerajaan
Blogger's Clan'z


Muaaahh Islam

Komuniti Blogger Azhari

BLOGGER

© 2005 Aboo Haura' Hidayatullah Al-Azhari Blogspot Template by Isnaini Dot Com